Zpěv desátý - Starý svět

Zpěv desátý - Starý svět

Anotace: pro mě je tohle už příliš starý svět...

Sbírka: Zpěvy mého moře

Tráva mi šeptá
i vítr
a ve vodě to slyším
a cítím v zemi - těmi
fialkami
v černých kamenech
a stříbrných mracích
žlutém slunci
zlatém motýlovi
cihlách domu
a trubce od topení
- přichází konec a začátek
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 06.04.2011
Přečteno 244x
Tipy 6
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Juan Francesco de Faro, Tamara
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí