Duha v čaji

Duha v čaji

Anotace: v průvodu za svobodou..:))) Omlouvám se, jestli tohle neradi:)

Duha v čaji
balancuje

pod pokličkou Prahy

Bod varu
závisí na počtu stejnojmenných
jako jsme my

milující ženy
v průvodu svobody

s vlajkou plápolající nejistoty
zavíráme oči

před Vltavou nenávisti
naprogramovaných lidí

v normalitu
a nenormalitu lásky

ukrytou hluboko v srdci..

Be gay, be proud:)
Autor Woski, 06.04.2011
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: jvacl, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V náručí milující ženy
hluboce pohrouženy
a v cizích očích nenávist
když neumějí v tobě číst

analfabeti

lásky nenormálně normální

08.04.2011 11:50:00 | jvacl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí