Je čas...

Je čas...

Anotace: "Is it getting better or do you feel the same?..."

Došli jsme až sem,
Abychom pokořili osudnou
Souhru s láskou?

Prošli jsme si věčným dnem
I nocí věčnou,
Abychom došli na konečnou
Pro čekání, mezi předčasně
Vyhranou i prohranou sázkou?

Je na čase nechat jít,
To, co mělo dávno odejít
Do končin zapomnění.

Je načase s ranými kroky
Přímo vpřed vyrazit
A za všemi těmi světelnými roky
Pro jednou zase začít žít.

A zatímco slova upadnou
V zapomnění,
Činy budou mít zatím
Nějaká soukromá dočinění
Samy se sebou,
Než kroky vyblednou
Poté, co zaplní propast
Času, prázdnou a bezednou,
A s ní zažehnou
Nový oheň věčností…
Autor Denael, 06.04.2011
Přečteno 262x
Tipy 10
Poslední tipující: Emmelia, fuu, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý, Bambulka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí