Chci

Chci

Anotace: tvoření na Semináři tvůrčího psaní, takže žádná veledíla, jen pokusy na základně probíraných typů básní :) inspirováno básní Pavla Zajíčka - D#

Chci lásku
která nebolí
chci práci
za slušný prachy
chci šťastnej život
žádný strachy
chci slušnej vohoz
chci cejtit vůni kytek
chci spát
chci erotickej sen
chci probudit sexem
chci letní ráno
chci lahváče
chci se ožrat
a nevědět o světě
chci bejt šťastná...
Autor Romana666, 07.04.2011
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí