Hřbitov

Hřbitov

Anotace: tvoření na Semináři tvůrčího psaní, takže žádná veledíla, jen pokusy na základně probíraných typů básní :) opět inspirováno Pavlem Zajíčkem, tentokrát básní Pohyb v bludnym kruhu

Procházim se po starym hřbitově
po hřbitově bez křížů
hřbitov mrtvejch nadějí
hřbitov zmařilosti
hřbitov plnej krys

ha hřbitově se všichni sejdem

rozbořenej hřbitov
hřbitov bez kytek
hřbitov bez lásky
hřbitov plnej výčitek
oživlej hřbitov

ha hřbitově se všichni sejdem

hřbitov plnej stínů
hřbitov bez svíček
hřbitov nesplněnejch snů
hřbitov bez ideálů
hřbitov beze jména

hřbitov je konec všech dnů...
Autor Romana666, 07.04.2011
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí