Zatraceně - zatracený :)

Zatraceně - zatracený :)

Anotace: Tak nějak ... jen tak :)

Osud za rukáv Tě vláčí a možná taky za vlasy,
zas zamete vše jako prach, pod polštář,
kde leží staré atlasy.

Usmát se a zastavit čas, slyšet tak jeho hlas a usvědčit ho z viny,
a ty zas vlezeš rychle radši pod peřiny?

Milovat se tak na chvíli, na malý střípek vteřiny,
čas už stojí, už nefungují hodiny.

Všechno chceš zpátky, vrátit z minulosti aspoň polovic,
On je Tvé zrcadlo, tvůj rub - i tvůj líc.

Vezme tě na milost? Dluhy života za tebe zaplatí?
Jednou už blízko jsi byl - a teď?
...............
Teď tě zatratí!
Autor rivombroza, 07.04.2011
Přečteno 247x
Tipy 9
Poslední tipující: CULIKATÁ, Jiparo, Mbonita, nerozhodná holka v mezidobí bez majáku, Majdalénka, Azure angel, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Osud - dokáže být příjemný a plácat nás po zádech a nebo nám taky někdy pořádně nakope tu část pod nimi... :-)

07.04.2011 17:55:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí