Sen s koulí na noze

Sen s koulí na noze

Anotace: rychlá ... :)

Na půdě mezi starým harampádím, tam zapomenutý leží sen,
na noze kouli má a v rukou otěže, s kterými pohne stěží.

Možná mu něco spadlo do oka, když vítr silně foukal,
on jenom nejspíš zabloudil, když do mapy se koukal.

Když došel k cíly, nevěřil. Nikdo tu na něj nečekal.
Sen se tak cítil oklamán, tohle to tedy nečekal.

A nezbývalo nic, než v očích slzy kalné,
nekonečné čekání na zázraky, už tu bylo marné.

Cesta tedy vedla dál, přes hory i stráně,
zklamanému snu už šedivěli skráně.

Když přišel k místu určení, našel jen půdu prázdnou,
pochopil, že tohle je to místo, kde zklamané sny váznou.

Připnul si kouli na nohu a odevzdal se čekání,
že možná někdo objeví ho a skončí tajné zoufání.

Nepřestal věřit, že někdo pořád hledá sny,
které maj" kouli na noze a věří v lepší dny.
Autor rivombroza, 07.04.2011
Přečteno 281x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Jiparo, Danga, Azure angel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sny se nezapomínají ... spíš jen odkládají :) na tu správnou chvíli!

08.04.2011 11:03:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí