Film o životě

Film o životě

Anotace: Jakého žánru by byl film o vašem životě?

Jen obrázky za sebou.
Vražedná sekvence. Dnešní premiéra.
*
Já sedím v kině. Na čestném místě v první řadě.
Jsem nejblíž, přitom mám nejhorší výhled.
Pouštějí film, kde hraju hlavní roli.
Přesto ve snaze vcítit se do této postavy nemohu uspět...
*
/neosobní život jedné existence - bez osobní účasti/
Přečteno 278x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, jethullfan, Jana M., NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

osobně...

21.04.2011 19:26:00 | enigman

I když nevím co přesně, má to něco do sebe.

07.04.2011 22:04:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí