Osmý den v dubnu

Osmý den v dubnu

Anotace: §§§§

Dívám se do tlamy první minutě osmého dne
v dubnu
nechápu co se stalo
nechápu že nevím co se nestalo
zázračné nic nevědění
ti OSTATNÍ dávno nadzvedávají deky
svým kolenem
ti DALŠÍ protínají usmolený vzduch
někde v ulicích
nechápu proč nenadzvednu kolenem deku
nechápu proč neprotínám usmolený vzduch
jen můj pes si tiše zanadával na ten svět
jen můj pes a v duchu já
pohladím pohledem kytku naříká že nedostala
to co má dostat ale co má dostat
vodu otrávenou chlorem vzduch usmolený
z otevřeného okna
dívám se do tlamy osmého dne v dubnu
a je to šok
Autor jaroslava anna, 08.04.2011
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: René Vulkán, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přiznám se, že se ve své rozpůlenosti po přečtení tvé básně sám se sebou shodnu na třech slovech. Zajímavé, netradiční a ...zajímavé už jsem říkal?

23.04.2011 01:42:00 | René Vulkán

z devátého...

23.04.2011 01:00:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí