Boj (další zrada důvěry)

Boj (další zrada důvěry)

Anotace: důvěra a válka

Zas vidím vlajky vlát
Prapory vytahovat
Vojáci mávají
Snad né naposled doufají

Zas slyším projev znít
Jak musíme se bít
S medajlemi na hrudi
Je čest bojovat tvrdí

Zas v jejich prázdných očích
Otazník se tyčí
Důvěru jenž dali
Jejich zvolení zradili

Teď již vím, že lidé
Kterým byla svěřena moc
Moc nás všech
Zabili odpovědnost (a nechají zabít i nás) protože
Kompromis (pro ně)
Neznamená nic…jen boj!

Boj je tu boj – tak vezmi výstroj
A jdi zemřít
Ať můžeš na onom světě hrdě žít
Boj je tu boj – no tak se neboj
Ty budeš umírat
Oni se ožírat
Až budou slavit vítězství
Ty budeš neznámou minulostí

Boj je tu boj – tak vezmi výstroj
A jdi zemřít
Ať můžeš na onom světě hrdě žít
Boj je tu boj – no tak se neboj
Ty budeš umírat
Oni se ožírat
S naší důvěrou ve zvolené
Si oni vytřou…
Autor Hugo Zhor, 08.04.2011
Přečteno 241x
Tipy 1
Poslední tipující: Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí