Koruna Tvá

Koruna Tvá

Anotace: ...hlad ční z prázdných spíží...

Koruna Tvá ze zlata,
na hlavě tě tíží...
Brzy příjde odplata,
hlad ční z prázdných spíží...

Špatněs králi kraloval,
lid v nenávist si vedl...
Víc zla než dobra vykonals,
i ten plamen zbledl...

Cesty zpátky dnes už není,
nač je ti teď velké jmění??
Autor Izza, 08.04.2011
Přečteno 277x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, tato22, rivombroza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí