KDYŽ

KDYŽ

Když v tichu bloudím
nadepsané řádky soudím
srdce jak půlnoční chrám
v ozvěnách uchovám...

Když do ticha volám
proč slova schovám
je jako klam
který já vyhledám...

Když z rýmu na hřích čekám
vstříc náhodám
vstříc samotám
proměnu přivolám...

Když sen sám vyhledám
nevěřím a znovu začínám
v tichosti vzpomínám
jdu vstříc vteřinám....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 08.04.2011
Přečteno 253x
Tipy 25
Poslední tipující: hatlapatla, PIPSQUEAK, la loba, labuť, zenge, Gabrielle, Linzerka, Květka Š., Niky88, Juan Francesco de Faro, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Podařené, zamyšlenkový a silný závěr. ST!***

08.04.2011 17:51:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí