Prostory k pronájmu

Prostory k pronájmu

Anotace: -

Prostory k pronájmu
Uprostřed duše
Hlídají psi
S pěnou u pysků

Squatter v poschodí
Z etáží fluše
Na lovce možností
Co prahnou po zisku

To jejich prsty
Nutí mě zvracet
Nutí mi ricin
Který v sobě nese zlo

Budova zchátrala
A všechny práce
Navrhl dozor zastavit
A já jsem pro.
Autor Bolder, 08.04.2011
Přečteno 244x
Tipy 9
Poslední tipující: hatlapatla, Azure angel, Zefi, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není potřeba komentáře...

08.04.2011 20:18:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí