Zápisník jednoho rána

Zápisník jednoho rána

Anotace: Mezi životem a láskou byla toho rána příliš křehká hranice, proto hodila by se mi kategorie "o Lásce v Životě"

Probudil jsem se
protáhl ruku, co nebyla pod tebou a zamrkal na svět
a v tu..
něco jako déja vu
ale přece jiné
..

zdál se mi sen
zdál se mi o tobě
a teď je den
a ty stále jsi vedle mě
snad nesním napořád!

..
usmála ses ze sna, přivinula ke mně
objala
.. a spala dál
a já se dál zahloubával v myšlenky
..

sen stal se realitou
díky tobě
a tu noc nepropitou..
jo, toho nelituju
toto je přece mnohem krásnější
když večer tvůj dech mne konejší
a ráno vůně tvá
mé smysly probouzí
..probouzí?
vždyť já sp..
vlastně už ne

pohled tvých nepřekonatelných očí
a letmý polibek na ústa
měl slovo konečné
Autor Sapphire, 08.04.2011
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: Maryje..., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí