Afélium

Afélium

Anotace: ...

v bezesných ostřím v slzách svůj vzkaz
sám v srdci nach klesám za práh
doma nechám lampy plakat
a světlo mě mučí rádo
šery taje vakuum chlapa
v oceánu modrých jahod

pomalu volám k sobě rozkaz
mávej za měsíc nechci ten jas!
blondýnka noci chtěla by chápat
proč její klavír zaženu řadou
celá si touží v představách smrákat
ač ví jsem pro ni solitér s vadou

. krása kláves v zajetí
. stínuješ své přelety
. v promlce čas pro květy
. panna orel padne ti?

* aféliem mých dívčích řas
* den co den kutálí stále jen ach..!

* smět ve tvé noci
* poznat objetí

* přeji si
* než věčnost je zlomí

* stávat se bouřkou s blesky a hromy

* chci sebe zlákat
* za obzor s tebou

* chtěla bych klesnout
* na spící slunce

* srdci dát ruce

* v elipsách snů u něžných drah


* a ty zamčený šeříčku zvaž
* sám v srdci nach klesá za práh
* doma necháš lampy plakat
* a světlo tě mučí rádo
* v čase náhod mysli na vpád
* k černovlásce s čokoládou

* pomalu dáváš kvítkům slova
* domov bez lásky - to je cela
* blondýnka noci chtěla by chápat
* proč v její zemi jsi tmavil právo
* vetoval pocit že ani nápad
* a sám šel chřadnout s růžinou ladnou

. ať dá trny na noty!
. cizí hudba se mnou spí?
. a ty? tajně v napětí
. múze píšeš němoty?


Aféliem tvých dívčích řas
den co den kutálel stále jen ach..!

směl ve tvé noci
poznat objetí

přál si
než věčnost je zlomí

stávat se bouřkou s blesky a hromy

chtěl sebe zlákat
za obzor s tebou

chtěl k tobě klesnout
na spící slunce

srdci dát ruce

v elipsách snů u něžných drah
Autor J's .., 09.04.2011
Přečteno 395x
Tipy 15
Poslední tipující: enigman, hatlapatla, jvacl, Niky88, labuť, Dota Slunská, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí