Do ticha ozval se hluk

Do ticha ozval se hluk

Anotace: ...

Do ticha ozval se hluk,
to mě však nešálí sluch.
Poslouchám, hledám význam těch slov,
je to jak cizí píseň o spoustě slok.
Slova sou kratší, napětí stoupá,
se mnou se podlaha pomalu houpá.
Nevidím význam jediné hlásky,
jako bych měla přes oči pásky.
Pomalu začínám ztrácet vědomí,
Dolů mě táhne mé svědomí.
Teď vidím jen nekonečnou tmu.
Oči si rázem mnu.
Do ticha ozval se hluk,
to mě však nešálí sluch.
Crrr... Crrr... Crrr...
Autor Mončík, 09.04.2011
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí