Sonet o modrém z nebe

Sonet o modrém z nebe

Anotace: ab

Sonet o modrém z nebe


V rozmezí dvaceti let
v rozsahu víc než malém
už jsem se párkrát splet
na poli žití neoraném.

V průběhu zrodů a porodů
ve chvílích tichého bytí
kdy jsem šel dolu i nahoru
dal jsem si vždycky k pití

sklenku té modré naděje.
Když hledáš vždycky na dně je
kapička tebe sama.

A tak jsou má přání vysněná
jenom ta modrá kolena
z soubojů s nebesama…
Autor trentatre, 09.04.2011
Přečteno 281x
Tipy 8
Poslední tipující: Linzerka, TetaKazi, Ollie, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky mě dostala "modrá kolena", ale celá báseň je dobrá - ST..

10.04.2011 12:02:00 | TetaKazi

"modrá kolena z soubojů s nebesama"... Krásné :)

09.04.2011 20:22:00 | Ollie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí