roztočte ruletu

roztočte ruletu

Anotace: obsah by mohl být poněkud zavádějící..

oo
roztočte ruletu, chce se mi hrát - po rusku
není už čeho se bát
roztočte ruletu, chtěla bych spát

cesta se ztrácí, tak na co se ptát
dlouho už nevím, co je mít rád
pod nohy strkaj mi ostnatý drát

roztočte ruletu, nechci se prát
víra a naděje bude můj kat
roztočte ruletu, chci se teď smát

o svých snech bláznivých nechám si zdát
chyby se vloudily v řádcích mých dat
roztočte ruletu, není o co stát

do téhle knihy nálezů a ztrát
poslední zápisek můžete dát
(poznámku pod čarou, co více psát?)
copak si můžu něco víc přát?

tak roztočte ruletu, chci si jen hrát
oo
Autor dream in emptiness, 09.04.2011
Přečteno 518x
Tipy 12
Poslední tipující: leeluciša, enigman, Zayo, Lioness, JohnyD., la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a vhodit kostku...

21.04.2011 19:43:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí