Pocity

Pocity

Ze samoty
z pocitů lehkostí
se smířenou útěchou projevů zlosti
vůči světu
co dává dál rány a plyne nezadržitelně dál
rychlostí,
jež měří jen lidské stáří

maluje kresby a rýhy do tváří
a odráží
vše, co bylo pohlceno časem.

Řvát,
křičet do všech stran
bez protestu lidí.
Odhodit zbraň
A nakonec zůstat sám
a jako ve filmu být pohlcen vírem
velkoměsta.

Jako nepatrná hvězda
s chvilkovým zábleskem lítosti
v ranním čaji.
Odsekávat kousky srdce
pro potřeby umění
bez něhy a projevů
smíření.
Autor Philosophic Theory, 09.04.2011
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: Samantha Graham, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí