oheň a led

oheň a led

Anotace: o tom že vrána k vráně sedá,že protiklady se přitahují o tom, že oheň rozpouští led a led klidní oheň...:)

sme jako oheň a led,
políbíš mě a zatočí se svět,
hoříš
pod tvými doteky rozpouštím se
jsem jako led
však vidíš ne?

rozpouštím se
dýchám ztěžka
plápoláš
pomoc není těžká

spaluješ sám sebe
ledové ruce snímají to trápení
jsme jako oheň a led
je to znamení

je mi zima
hřeješ mě
co ostatní pálí mě zahřívá
byly jsme tam jen my dva

mezi čtyřmi stěnami
jen my dva
věděla sem, že se nikdo nedívá

tys byl oheň a já byla led
a když jsme se líbali, točil se svět
Autor Metal Lady, 09.04.2011
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí