KDYŽ PADÁ NA TĚ SPLÍN

KDYŽ PADÁ NA TĚ SPLÍN

Anotace: další písnička......

Když padá na tě splín,
ty nevíš kudy kam,
tak já ti poradím,
svou ruku na pomoc dám.

Když padá na tě splín
a na všechno zůstaneš sám,
pořád budeš v srdci mým,
pořád tam budeš ...přísahám!

Když padá na tě splín,
na pomoc rychle pospíchám,
všechno kolem zastavím,
svoje srdce odmykám.

Když padá na tě splín,
ten pocit dobře znám,
jak se cítíš to já vím,
nikdy však na to nebudeš sám!

Když spadneš někam až na dno,
já budu tvou oporou,
spadnout můžeš tak snadno,
chci tě však vidět stát na nohou......
Autor Bizkittka, 09.04.2011
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí