stíny

stíny

Anotace: ...

*

když bolest klíčí v kostech
a z duše roste chomáč černých plev

bloudím po odtržených mostech
a místo slov lásky... němý řev

za prázdnotou zmaru
odkapává
strach

a všechny šance
ztrácí se ve hvězdách

víš, že to nezvládáš
a nevíš co to znamená

náruč přijímáš a podáváš..
a všechna slova
jsou tak unavená..

když stromy ztrácí sílu růst
a květům odpadává vůně
na rakvích

roztékám se
z tvých úst..
a celý svět spí na polštářích

nekonečný oceán jehel
a moře zastřelených

když podřezávám si žíly
je to předěl
a venku padá sníh

*
Autor blue, 09.04.2011
Přečteno 297x
Tipy 20
Poslední tipující: Lota, jvacl, Lékařka duše, Bíša, Mbonita, zenge, Dota Slunská, labuť, xxx..., Jana M., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...do noci posílám STéčka se zalíbením nad Tvou poezií... :-)

16.08.2011 01:06:00 | Lota

Silná báseň.

09.04.2011 23:53:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí