Představ si

Představ si

Anotace: -

Představ si svět
Ve kterém nemáš možnost volby
Představ si nihilismus snů
Představ si tělo jak sloup solný
Co praská touhou pohybu

Představ si hlas a hřmotnou rétoriku
Ve světě hluchých-jen to zkus
Představ si konec plavby Titanicu
Když hraje regé a ne blůz

Představ si těžký úkol bez odměny
Obvaz co škrtí ránu na krku
Představ si muže v těle ženy
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
I nekonečnou pomlku

Představ si sám sebe
V říši za zrcadlem jako stín
Nad hlavou peklo dole nebe
Představ si tu nejhorší z vin
Představ si, když to svedeš

Představ si nesmysl i nejkrutější pravdu
Představ si vlastní říše fantazií
Teprve potom možná porozumíš
Malinko světu, v němž já žiji.
Autor Bolder, 10.04.2011
Přečteno 332x
Tipy 10
Poslední tipující: hatlapatla, TetaKazi, la loba, Frosty28, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... imagine all the people living for today... :o)

10.04.2011 13:13:00 | Hesiona-Essylt

Bolestivě krásná..

10.04.2011 11:32:00 | Caricia

Má to myšlentku. TIP

10.04.2011 09:25:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí