Hodně milovat znamená i hodně nenávidět

Hodně milovat znamená i hodně nenávidět

Anotace: ...

Zapleteny ve vztazích
s milenci, kteří jiskří,
jako vznětlivé kabely
od strojních zařízení...

Ve smyčkách, které
si utahují kolem krků,
na nichž oběsily svoji hrdost,
když milenci si s nimi dali...

Trocha víry v lepší časy
a hodně silná psychika
byly předpokladem pro to, že
jste neskončili úplně na dně...

Milenecká hádka
nikdy úplně nerozplete
zádrhel ve vztahu, protože
pochybnosti o nevěře,
ty jsou vždycky...

...třeba jen v mlhavém podvědomí...

A hodně milovat
znamená
i hodně nenávidět.
Autor Tomáš Přidal, 10.04.2011
Přečteno 208x
Tipy 7
Poslední tipující: Mbonita, Jiná, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milovat ,znamená tolerovat a odpouštět.Nenávisti v lásce bych se bála.

25.04.2011 17:21:00 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí