Snít svůj sen

Snít svůj sen

Anotace: Každý máme svůj sen...

Člověku, až se zachce,
vyhoupnout na hřbet,
té, sametové kráse.

Nejkrásnější pohled na svět,
je z hřbetu koně,
černého jak samet.

Pak pobídnu ho do slabin,
at', uhání ze všech sil.
Já přitisknu mu hlavu svou,
na šíji přikrytou,
černou hřívou.
Zalitou měsíční září.
My budem, jak jedno tělo,
co uhánělo, širou plání.
Až se jeho nohy unaví a
nozdry zpomalí svůj dech,
mě na rtech
úsměv se objeví.
Vím že je to sen,
co ve skutečnost se promění.
Já černého hřebce osedlám a
vydáme se vstříc,
širým dálavám....
Pak budem jedno tělo,
jeden dech...

....Ted' slyším svůj vzdech...

Je den a já-
-opět sním, svůj sen.
Autor EM EM, 10.04.2011
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: Veů, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejhezčí a nejlepší básen' co sem četla..
Je moc pěkná :)
Máš talent..;)

12.04.2011 19:18:00 | Veů

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí