Hrdina Tvého srdce

Hrdina Tvého srdce

Anotace: stručně

Tančila bys,
kdybych tě o to požádal?
Běžela bys
a nikdy se neotočila zpět?
Plakala bys,
kdybys mě viděla plakat?
Zachráníš dnes mou duši?

Chvěla by ses,
kdybych se dotkl tvých rtů?
Smála by ses?
prosím řekni mi to.
Dokázala bys zemřít,
pro někoho,koho miluješ?
Drž mě dnes ve svých rukou.

Můžu být tvým hrdinou, broučku.
Můžu slíbat tvojí bolest.
Zůstanu s tebou navždy.
Můžeš mi vzít dech.

Přísaháš,
že vždy budeš mou?
Mohla bys lhát?
Mohla bys běžet a skrývat se?
Jsem příliš hluboko?
Ztratil jsem rozum?
Nezajímá mě to,
dneska jsi tu ty.

Můžu být tvým hrdinou, broučku.
Můžu slíbat tvojí bolest.
Zůstanu s tebou navždy.
Můžeš mi vzít dech.

Chci tě jen držet.
Chci tě jen držet,
Jsem příliš hluboko?
Ztratil jsem rozum?
Víte,nezajímá mě to,
dnes jsi tady ty.

Můžu být tvým hrdinou, broučku.
Můžu slíbat tvoji bolest.
Zůstanu s tebou navždy.
Autor Jacob P. Verlaine, 10.04.2011
Přečteno 222x
Tipy 11
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Lioness, Tamara, CULIKATÁ, labuť, zenge, hatlapatla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jaká náhoda, zrovna tehdy jsem ten song poslouchala..ale i tak to stojí za tip, krásný text

16.04.2011 22:05:00 | Lioness

Citem rozdrásán
na tisíc kousků,
bez rozumu,
pohlcen láskou.

11.04.2011 10:10:00 | Tamara

Jseš z ní rozervááán. Pěkné. :-)

10.04.2011 20:08:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí