Kdo nepoznal krásu této chvíle

Kdo nepoznal krásu této chvíle

Anotace: ...

Sedím u praskajícího krbu,
a vidím duchů tunu.
Kdo nepoznal krásu této chvíle,
nepochopí myšlenky moje přiopilé.
tu jedinečnost popsat neumím,
tak omluvte troufalost tímto psaním.
píšu jen pro zachycení této chvíle,
která mě v táhla okamžitě.
ti duchové jsou mé vzpomínky,
a moje krásné chvilky.
připomínají mi co se dělo,
a dokáží umřít jako mé tělo…
Autor katkabloom, 10.04.2011
Přečteno 397x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka, hatlapatla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásně ses do toho pustila.)))

17.04.2011 13:32:00 | carodejka

Piš dále. :-) A piluj.

14.04.2011 19:44:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí