8.

8.

Anotace: ...

Začíná jaro a zpívají ptáci,
podívej Madlenko, na tu honoraci.
To čápi se vrací
a zima moc ztrácí.
Koukej, jak na rybníku,
už led roztává.
A slepice v kurníku,
už na vejcích sedává.
Autor slunovrat, 10.04.2011
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: J sh' T r' k, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí