Nekonečno...

Nekonečno...

Anotace: ...pro nás dva

Dříve pro nás byly nekonečné
Chvíle samoty a smutku
Naše životy se zdáli býti
Naprosto nesmyslné a zbytečné

Teď však máme jeden druhého
Naopak si přejeme aby
Naše životy byly nekonečné
A věčně nezapomenutelné

Čekají nás chvíle objevování
Nových prožitků poznávání
Přejeme si ať je nekonečný
Každý den co trávíme spolu

Kéž by šel čas spolu
Ztrávený posunout zpátky
A my jsme se dostali
Do nekonečné časové smyčky

Nekonečné chvíle povídání
A smíchu při lechtání
Nekonečné chvíle líbání
A celého těla hlazení
.
.
.
Teď chci tady dlouho být
A jeden nekonečný život
S Tebou šťastně žít
Budeme spolu až do skonání
A i potom budeme pořád svoji
Autor JohnyD., 11.04.2011
Přečteno 330x
Tipy 19
Poslední tipující: Santara, Any 4, Chancer, Emmelia, Mraveneček, malá slečna, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Niky88, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji :)

11.04.2011 11:54:00 | JohnyD.

Pěkně napsané..jo,láska dělá divy..tak přeji hóóódně štěstí a inspirace láskou..jaro je hned barevnější a vońavjejší! ST :)A hlavně ať Vám vydrží stále vońavá!

11.04.2011 11:41:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí