Cizinka

Cizinka

Anotace: Máš ráda Barbaru Erskinovou? Tak to je pro tebe Princezno.Smutněnko doporučím ti knihu od Diany Gabaldon. Je moc pěkná.

Knihu mám- Cizinku,
co stojí za zmínku.
Jak si s ní zalehnu
ihned se propadnu,
o 200 let nazpátek,
tak poutavý má začátek.
V noci, když jdu spát,
nechávám si zdát.
Jak v 18. století
Claire nemá ponětí,
co všechno se jí může stát.
Že Jamieho za muže,
bude si brát a
vrátit zpět,
už nebude si přát.
Autor EM EM, 11.04.2011
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí