Byl nebyl jeden Netopýr..

Byl nebyl jeden Netopýr..

Anotace: celé je to mysleno metaforicky..

Ze starých hodin zborcené věže
souká se ticho a žal.
Do očí bije, bolestně řeže
mrtvého, kdo z hrobu vstal.

Šedé objetí netopýřích křídel
svírá mé srdce až nedýchá.
V šelestném náručí naivně kdos uvrhne
tělo a do trní zapíchá.

Hrubý obal, ty okvětní lístky.
Mámí a tlumí bolest.
Jsou smutné jak akordy pianistky,
Zralé jsou na podvod, na lest.

Ach,
ta lstivá havěť, netopýři,
pokožku těla mi sedřeli.
Od nohou, přes tělo k temeni míří,
znovu mě do mdlob zavřeli.

Copak se takhle dá žít?
Nechat se dokonat zpustlostí zvěře.
Hodin tikot přstane bít,
utichne hlas staré věže.
Autor Live to fight, 11.04.2011
Přečteno 250x
Tipy 10
Poslední tipující: divoska_jaja, Anjesis, Danga, CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi není úplně standartní ale mě se líbí

11.04.2011 20:43:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí