Vývoj statický

Vývoj statický

Anotace: -

Ze zakysaných myšlenek acidofilních rozumů
V hektolitrech černé neurózy
Na kolotoči askezního konzumu
Ve verších každodenní prózy

Z hlubokých povrchností slova znělá
Myšlenky na svobodu chtíče
Jsem prototypem všeuměla
A opilý i druhý Nietzche

S vědomostmi digitálních encyklopedií
Se zkušenostmi starých Řeků
S kodexem podle něhož nežiji
Vždy sám před sebou na útěku

S touhou a strachem ve své hlavě
já s dobou kráčím ruku v ruce
Nemám víc, než co mi dal pravěk
I po staletích evoluce.
Autor Bolder, 11.04.2011
Přečteno 258x
Tipy 11
Poslední tipující: hatlapatla, jvacl, NikitaNikaT., CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pořád přemýšlím proč mám zásek na Tvých básních...já prostě cítím že je něco za nima...no možná prázdno...dno?Nevím

11.04.2011 20:40:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí