Vražedné inscenace

Vražedné inscenace

Anotace: ...zahrané na struny zla

Na střechách
ze sbitých rakví,
odpočívá zarudlé oko
měsíce, jenž krvácí,
aby spasil noční mordy,
zahrané na struny zla.

Inscenace plné křiku
z úst, která ukusují
z ticha vražedné chvíle,
planoucí z propadlých
otvorů rozbodaných hrudníků
jsou nadmíru srdceryvné.

Poslední scéna
završuje napětí
krvácejících žil,
a ze stáhnuté kůže
těžko stojí chlupy,
spíš mrazí vás tělo
bez svrchního obalu.

...všechno to bolí...

a někdo to překousne jako kost,
aniž by si stěžoval,
že mu něco chybí...

...a jiný na to doplatí
exekucí, když nesplácel
splátkami vlastní krev.

....
...
..
.

Stát jako zařezaný
na popravišti je možná lepší,
než kdyby se ho krve nedořezal,
aniž by se opravdu bál.

.
..
...
....
Autor Tomáš Přidal, 11.04.2011
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí