BĚŽET VSTŘÍC MYŠLENKÁM...

BĚŽET VSTŘÍC MYŠLENKÁM...

Anotace: běžet...

Běžet vstříc myšlenkám
Běžet vstříc světu
nevěřit pohádkám
jen přečíst další větu

Možná sám
Možná s tebou
co na kříž dám
když sny tak zebou

Pochopit podstatu
Pochopit se žít
já ale nechápu
rosu s dlaní pít

Únava co v srdci klíčí
Únava v běhu života
vše krásné jen se zničí
jen naděje se předčítá

Běžet vstříc náhodám
Běžet vstříc slunci
když znovu nehodlám
zmařit svou šanci

Možná nám
Možná zůstanou
vzpomínání co znám
a slova naleznou

Běžet vstříc myšlenkám
Běžet vstříc světu
setřít prach
jen hloupou větu

Pročítám dopisy
Pročítám snář
jak cesta bez adresy
kde najdeme tvář

Běžet vstříc vzpomínkám
Běžet když se pletu
poznat svou novou větu
BĚŽET VSTŘÍC MYŠLENKÁM....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 11.04.2011
Přečteno 287x
Tipy 25
Poslední tipující: hatlapatla, PIPSQUEAK, Juan Francesco de Faro, hašlerka, modrá..., CULIKATÁ, NikitaNikaT., Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtěla jsem takřka napsat úplně, ale vážně úplně, to stejné, co labuť...

12.04.2011 07:17:00 | NikitaNikaT.

Často nás myšlenky statečně i předbíhají...

11.04.2011 22:22:00 | labuť

někdo může běžet celý život
a stejně nedoběhne:)

11.04.2011 21:06:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí