°°°

°°°

Anotace: 0čer.ven8

jsme smutní
a taky lidé co něco hledají
ve všedních pohledech
když se nikdo nedívá

nikdo neví
co tu dělá
a proč teď pro všechny
vzduch tak nalízle voní
jak staré dřevo plné jedu

když se pak stíny
se stíny spojí
topí se všichni ve své řece
máchajíc zoufale údy a křičíc nesmysly
o nočních cestách a ranní zábavě

.
každý chce opustit starý dům
a vrátit se až za celý život
jenže dům nemůže nikoho opustit
musí stále jen čekat
protože je starý
Autor slob, 11.04.2011
Přečteno 257x
Tipy 12
Poslední tipující: Maryje..., hanele m., Gabrielle, CULIKATÁ, Mbonita, rivombroza
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

komentář není k zahození, děkuji.)

11.04.2011 20:48:00 | slob

Netřeba komentáře. ;)

11.04.2011 20:30:00 | rivombroza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí