Nádech - výdech

Nádech - výdech

Anotace: zvláštní

Pohled do daleka, budoucnost čeká.
Na objevení.

Úsměv do prázdnoty, ticho v nicotě.
Už není.

A noční můra létá si nocí v naději, že najde
skulinu v trámu.
Pýcha zas utírá prach z rámů a prosí o milost.
Ve dne i v noci.

Už vím co se nosí a věrnost to není,
tak hluboký nádech, výdech
a upadnout v zapomění ...
Autor rivombroza, 11.04.2011
Přečteno 267x
Tipy 6
Poslední tipující: Pevya, Majdalénka, Danga, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věrnost to není.. Jak trefné. A jak smutné..

13.04.2011 11:40:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí