Když zavřeš oči

Když zavřeš oči

Když zavřeš oči
a budeš chvíli
zcela tiše,
uvidíš vílu
duhovou

Tančí za svitu měsíce
na louce s elfy,
křidélky třepotá
a zve tě
k tanci.

Když zavřeš oči
a budeš chvíli
zcela tiše,
dotkneš se rukou
maličké hvězdy.

Teplounce září
na Měsíc,
na Zemi,
a ukrývá v sobě
tajemné světy.

Když zavřeš oči
a budeš chvíli
zcela tiše,
staneš se
tím, čím chceš.

Pak stačí jen
věřit
a držet víčka
semknutá
na pár vteřin...
Autor Veronika Ulická, 11.04.2011
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí