Adventní koncert

Adventní koncert

Anotace: Prožitek

Adventní koncert

Tóny vzlétnou z varhan
rozpínají se pod klenbou chrámovou
snoubí se s řečí houslí a harfy
přenášejí výsostná sdělení
Sytí oblažují a tiší
naše srdce i ducha
Melodie vlnící se prostorem
provívá tři adventní svíce
rozzářené nitro
v nezměrné lehkosti stoupá
výš a blíž k Bohu
dárci pokoje a míru
Autor kojanova, 12.04.2011
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí