Zpěv třináctý, zpěv poslední - Předsmrtná píseň

Zpěv třináctý, zpěv poslední - Předsmrtná píseň

Anotace: Pro Simona, anděla Světla...

Sbírka: Zpěvy mého moře

Hle, zde vidím svého otce
Hle, zde vidím svou matku,
své bratry a sestry

Vidím své předky
doprovod do Valhally
Vidím své budoucí
co přijdou po mně

Hle, zde vidím loď
která mě odveze do Přístavu
Hle, zde vidím svého anděla
co dnes se přestrojil za valkýru
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 12.04.2011
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: Sophia.Nadasdy, Draconian, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí