TŘINÁCT

TŘINÁCT

Anotace: !.-.!

Haló! Češi!
Slyšíte mě?!
Já sem pasáček ovcí ze Šamonic.
Jsem zedník z Písku.
Jsem školák ze Strakonic.
Jsem kuchař z Čížové.
A protestuju!!!!!
PROTESTUJU!!!!

Pane Havle, máte pravdu,
naše země nevzkvétá,
naše Země hnije!
Pane Kryle,
už neryjeme držkou v blátě,
jen cachtáme se v tůni hnoje!!

A tak sem flákač ze Šamouc.
Jsem blázen z Pejsku.
Jsem hlupák ze Strachau.
Jsem podivín z Čížovej´.
A PROTESTUJU!!!!
JÁ PROTEstuju...
Autor Peaceter, 12.04.2011
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí