Nežijeme přežíváme

Nežijeme přežíváme

Anotace: Tuhle báseň jsem napsala, protože si myslím, že žijeme jen proto, abychom umřeli. Někdo možná ne, ale přece. Někdo má tak mizerný život, že by si přál jenom snít..

Smutné nebe vypráví,
o tom světě bez přátel,
zla nikdy se nezbaví,
má tu spoustu nepřátel...
Tvojí slzu v dlani mám,
jen nebe o všem ví,
ty na světě nejsi sám
tvoje duše navždy sní..
Už to končí,
na hrobě mám akát,
smím sledovat jen zvenčí,
smím jen plakat...
Jen já a nebe smíme snít
my život už nemáme,
na světě nesmíme být,
my už vám nci nedáme...
Svět bez přátel není svět,
nemělo už cenu žít,
užívám si ten svůj let
Navždy budu jenom snít...
Nežiješ, jen přežíváš
vždy k nebi se zadíváš......
Autor Namida, 12.04.2011
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí