Rozmluva s měsícem

Rozmluva s měsícem

Anotace: pro Michaela ..

Měsíční chúze ... bílá rukavička...
jak ten čas utíká ..
za štěstím tečka .. etapa prokletá ..
věty co nikdo nečeká.

Za kloboukem láska, spása, uzdravuješ svět ...
někdo tě zklamal a nohy podrazil ..
zadupal vesmírný květ.

V hlíně teď leží, král co měl špatné rádce ..
král co by dýchal za planetu ...
jednou snad příležitost bude mít ..
zahrát si s vrahem odvetu!

Jednou !!
Autor rivombroza, 12.04.2011
Přečteno 275x
Tipy 5
Poslední tipující: Pevya, Majdalénka, CULIKATÁ, Danga
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mě silná báseň plná emocí. Moc se mi líbí!!

13.04.2011 11:40:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí