Nálady

Nálady

Anotace: Není nikdy nic podle našeho

Změny nálad,
no z toho by mi povad,
šílenství nad hloupostí,
vítěží a směje se v rohu králů.
Má-li býti to tak,
jak bych měl se ptát,
jak bych to měl říkat,
nechápu to tak,
není ze mě klasickej empaťák.
Z hodiny na minutu,
mění se,
dělá že nic se neděje,
hloupý brejle plný naděje.
Nech to tak, máš to mít,
z toho by mi **** prask,
když nevíš jak,
možná já jsem ten viník,
já jen skláním se nad tím,
že zas vidím Tě,
v kaluži těch slz,
v výrazem, že to lituješ.
Je pozdě....
OH MY GOD !
Autor B3trayer, 12.04.2011
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí