Drsná

Drsná

Anotace: o reálných pocitech, které už nejdou držet pod pokličkou ...

Sbírka: O mě .. a taky o lidech

mám pocit sobky před výbuchem
budem tu pak ještě?
s uchem? ...
na dveřích a stěnách
po nocích ...
šmírovat?

když chcem toho druhého
... co on ...
jako nás
milovat?

proč psát příjemně už mi nejde?

"To zeptej se až snaha - cha - ha ha - pojde"

dojde ..
mi to?

zaplať mýto

a uvidíš ...

oči pročistíš
uši ohlušíš
pusu rozpustíš
nos unosíš
ruce prudce sliješ
a jazyk?
nedobudeš

pevnost

zoceluješ?

jo...
tak díky

prd
a fíky
hurá ...
kam?
to je JEDNO
třeba do Afriky!

na jedno?...

zoufalství ... už bylo dost
všeho všudy
zbude kost ...
nudy

bludy!

tudy ...

zho-va-di-lost!


.
.
.

máš ještě žuby? ...
Autor Helena Lovecká, 13.04.2011
Přečteno 306x
Tipy 17
Poslední tipující: enigman, V.N.Losinský, Jeněcovevzduchukrásného, CULIKATÁ, la loba, Majdalénka, Petbab, Květka Š., NikitaNikaT., Tamara
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

brusná...

20.04.2011 22:26:00 | enigman

Nikdo není dokonalý :-)

13.04.2011 15:22:00 | Jeněcovevzduchukrásného

Ještě žubů jsou dvě řady
smutek a úsměv nejde dohromady
každý má v sobě někdy sopku
naditou city plnou hrobku
emoce bublá ve varu
snadno se člověk dostane do varu
nesmutni, odhoď splíny stranou
těším se v další básni na shledanou:-))

13.04.2011 14:54:00 | CULIKATÁ

Zoufalost hodit na papír
a vypsat ze sebe ten splín.
Vnitřně se ti uleví,
roztrháš černý list.
pak začneš nový psát
a z vesela se budeš smát.

13.04.2011 08:58:00 | Tamara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí