The Unnamed Feeling

The Unnamed Feeling

Anotace: http://youtu.be/YlODoiLK9lE

Zemřela radost,
vytratila se láska
poslední odešla naděje.

Všechna světla zhasla,
není cíl ani směr,
ve tmě jsem zůstal stát.

Rozpadla se země,
padám tmou
a nevidím konec.

Není čeho se chytit,
pořád jen padám tmou,
nenávidím ten pocit.

Zde snad ani Bůh není,
ale jestli tu jsi,
kéž už dopadnu na dno.
Autor Fade_to_black, 13.04.2011
Přečteno 243x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, Stoneman, Majdalénka, NikitaNikaT., Tamara
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak nějak je mi Tvoje dílko blízké... tak skoro nějak... ST!***

13.04.2011 08:54:00 | NikitaNikaT.

Snad každý si to prožil
a na dno dopadl.
Pak jako by ožil
a čekal na ráno,
kdy světla paprsek,
ze dna ho vytáhl
a černý smutek
se na radost změnil.

13.04.2011 08:47:00 | Tamara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí