Existence náhody

Existence náhody

Anotace: ... ... ...

Tichem pohnou se jen polštáře,
na sametovém křesle v rohu nicoty.

Jarmarkem pocitů se ploužit,
sklesle, nahlas - i vesele,
v mysli černé temnoty.

Soužit se tisícem splněných přání,
mámení a vzpomínek,
tam někde na konci smutečního pochodu,
kde jarní "láskotání"
je ve mě z mnoha důvodů i vyjímek.

Nechápat pochopené a míjet se v průčelí vzdušného zámku
co zbortí se nám na výhody,
pochopení -
a od osudu dopisů mít plnou schránku
o tom, že existují náhody!
Autor rivombroza, 13.04.2011
Přečteno 318x
Tipy 16
Poslední tipující: tato22, Mraveneček, NikitaNikaT., CULIKATÁ, modrá..., carodejka, Mbonita, labuť, Petbab, Majdalénka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí