Daleko od všeho

Daleko od všeho

Anotace: Pocit z jednoho dne, když bylo vlastní bytí malé.

Jsem jak zvíře v kleci,
Trhat oblaka na cáry,
Nehty do mraků zatínat
Až krev z těch rýh prýská.
Chci řvát a křičet jak divoká šelma,
Po někom skočit a rozsápat ho na kousky,
Jak ruce mě tou touhou bolí.
Rvát kousky života pryč,
trhat kusy zkrvavenýho masa od kosti
Až po mně zbyde jen spoušť.
Autor Ninusch, 13.04.2011
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí