Cirkus Svět

Cirkus Svět

Anotace: armagedon

vítejte
v cirkuse svět
dnes budete svědky jedinečné podívané
zbavíme cirkus všeho zlého
vy odejdete taky
i když jste platili vstupný
žel nesprávnému výběrčímu
dnes
nebo zítra
bude konec tohohle cirkusu
zbavíme cirkus všeho
s čím jsme si hráli
co si hrálo s námi
první půjde pravda
ruku v ruce
se lží
chorý výmysl hodný člověka
jeho další hodnoty
humor rodina a peníze
všechno zničíme
krásu přátele a lásku
odejde to tak rychle jako přišlo
musí
odlevíme cirkusu od jeho nejubožejších stvoření
kvůli kterým sem stejně nikdo nechodí
a všechno co s ním mělo co dočinění
i ten párek slonů
půjde
škoda ho
ale lepší než se tady babrat s výplodem evoluce
každý se někdy sekne
ale že evoluce
to nečekal ani principál
ten už je ale stejně dávno mrtvý
udupán tým párem slonů
a dobře mu tak
stejně jim nedával žrát
všechno v co ty smradlavý opice
který nemaj kousek citu
na to aby si nechali
aspoň ty chlupy
aby skryly
jejich hnusný tváře
všechno půjde pryč
všichni ti
nacisti
komunisti
kapitalisti
židi
křesťani
patrioti
muslimové
hinduisti
sportovci
chudí
bohatí
vojáci
pacifisti
prezidenti
anarchisti
králové
poslanci
zaměstnanci
nezaměstnaní
všechna tahle sebranka
kam až se ty hnusáci dostali
všechno půjde pryč
zůstane jen člověk -
nezůstane nic
všechno co vymyslel
tuny sraček
nic pěkného
musí se zničit
a vás zde vítám
uvidíte
to co člověk tvořil
tisíce let
odstraníme během pár minut
všechny zbraně
všechny noviny
míče skříně a kalendáře
všechny ty sračky
musí být zničeny
aby se náš cirkus zachoval
stejně nestojí za nic
ale bude lepší
bez lidí
Autor Démogorgon, 13.04.2011
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí