V hlavě škraloup Mléčné dráhy

V hlavě škraloup Mléčné dráhy

Anotace: -

Mám jizvy ze zlozvyku
Loupat vlastní strupy
Ostřím nožů romantiků
Co mě tupí

Jako štěně s hlavou
Vystrčenou z auta
Moje první dětské krůčky
Láskonauta

Na planetu cizí kráčím
Tedy v míru
Citem neznámým chci lepit
Černou díru

A pak bez poklonků škraloup
Mléčné dráhy
Něčím tvrdým v baru
Vyškrábnu si z hlavy
Autor Bolder, 13.04.2011
Přečteno 311x
Tipy 9
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, robbiP, hatlapatla, dead-head, mademoiselle secret
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozumím.

14.04.2011 20:13:00 | hatlapatla

Nevím proč nemáš víc ohlasů,protože tohle tvé dílo vážně není zlé.

14.04.2011 14:40:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí