Šegi

Šegi

Anotace: Můj čtyřnohý kamarád....

Pět let fenku již už mám,
a nikomu ji neprodám.
Je to moje zlatíčko,
pro mě je to všecičko.

Když špatnou náladu mám,
na procházky si jí brávám.
Ted' moc na ní nemám čas,
protože učení je mnoho zas.
Trdýlko moje největší,
jsi kamarádka nejlepší.

PS: Šeginko moje sem, ráda za
to že mám v tobě čtyřnohýho kamaráda.
Nikdy se tě nevzdám, protože ráda tě mám!.. :-*
Autor Veů, 13.04.2011
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: la loba, rivombroza, EM EM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí